Get Adobe Flash player
 
 

Важна информация

Туристическа информация:
Предлагаме транспортни услуги и трансфери от летищата в България. Нашите служители ще Ви посрещнат и ще се погрижат да пътувате комфортно и безопасно.

Международното летище Варна се намира на 25 км от Златни пясъци, а съвсем близо са и морското пристанище и железопътна гара Варна. В курорта се движи екологично чист вътрешен транспорт - мини влакчета, велорикши и велосипеди.

Полезни линкове:
 - град Варна
 - летище Варна

ASPI GROUP холдинг информация:
АСПИ ГРУП предлага на своите клиенти комплект от услуги , съчетал в себе си високо европейско качество и ненадминат индивидуален стил. Всичките ни комплекси предоставят възможност за настаняване в 4* и 5 * хотели и апарт хотели, храна на блок маса или индивидуално организирано в ресторант на обекта, достъп до интернет и мобилна връзка, ползване на допълнителни услуги- лоби и pool- барове, детски кът, басейн, фитнес, СПА-център, зала за тихи игри, фризьорски салон и други. За спокойствието на гостите,обектите на АСПИ ГРУП са с 24-часова охрана, паркинг и рецепция на разположение.

Освен услугите от туристически характер , компанията предлага на клиентите си избор от апартаменти в модерен съвременен стил , разположени на самата плажна ивица или в близост до морето, както и жилищни комплекси във вътрешността на страната. Клиентите имат избор от студиа и апартаменти, с различен изглед и квадратура. АСПИ ГРУП дава възможност на своите клиенти да ползват услугите за пълно обзавеждане на апартаментите с избор на Основен /Basic pack/ ,Основен + техника/ Basic+ Technics pack/ и Пълен пакет /Full pack/. За клиентите, собственици на апартамент, компанията извършва целогодишна поддръжка на общите части , като им предлага и следпродажбен мениджмънт на закупената от тях собственост, ако желаят.

Всики услуги са съобразени с изискванията и стандартите на нашите клиенти, осигурявайки спокойствие и сигурност на техните инвестиции, ползотворна почивка и незабравими спомени.

АСПИ ГРУП линкове:


хотел е част от © 2010, Aspi Group. All rights Reserved. Created byDiplexmedia.